Livar Varkensvlees

Livar, het limburgkloostervarken met meer smaak dan gewoon varkensvlees. Bij Livar staat het uitgangspunt Smaak als Beloning voor Goede Zorg centraal. De varkens worden op diervriendelijke wijze gehouden in Limburg. Dit resulteert in fantastisch vlees met een heerlijke smaak en een mooie structuur. 

 is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Ieder stukje vlees wat bij u op tafel komt is door de handen van de vakman geweest, voor elk wat wils: een mooi mager filetlapje, dikke boerenkarbonade of een heerlijke gevulde creatie. U kunt elke dag iets anders op tafel zetten.

Smaak ontstaat alleen met de grootst mogelijke zorg en passie. Deze zorg staat bij Livar hoog in het vaandel. Het drie sterren Beter Leven keurmerk is hier een prachtig voorbeeld van. De gehele dag kunnen de varkens genieten van vers stromend water en uitgebalanceerde voedingswaarden van diverse soorten granen, alles van Limburgse bodem.

Bij gewogen producten kan de daadwerkelijke prijs die u in de winkel af moet rekenen iets afwijken van de prijs die u hier ziet.